9 ημέρες / 7 νύκτες Μεξικό

0
Price
From€709
Price
From€709
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

20
Αναχωρήσεις σε ημερομηνίες της επιλογής σας
Κωδικός: 102

Το Μεξικό σήμερα είναι μια ανερχόμενη σύγχρονη οικονομία, με πρωταγωνίστρια την πρωτεύουσά του, την Πόλη του Μεξικού, που είναι η πύλη της εισόδου στη χώρα. Αυτή η μητρόπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων «ξεχειλίζει» από αξιοθέατα, μουσεία, τέχνη και καταπληκτικό φαγητό, γι’ αυτό προτού συνεχίσετε το ταξίδι σας θα πρέπει να της αφιερώστε οπωσδήποτε λίγες μέρες.

Η μέση διάρκεια της πτήσεις είναι περίπου 17 ώρες, ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία και την ανταπόκριση πτήσης μέσω του ενδιάμεσου σταθμού.

Ταξιδιωτικά έγγραφα: Απαραίτητο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία άφιξης στη χώρα. Για τα Ελληνικά διαβατήρια δεν απαιτείται βίζα.

Υγειονομικές προφυλάξεις: Δεν απαιτούνται.

Το Μεξικό είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για να επισκεφθείτε όλο το χρόνο. Το υψόμετρο αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις καιρικές συνθήκες, με πιο χαμηλές θερμοκρασίες σε υψηλότερα υψόμετρα (Πόλη του Μεξικού, Πουέμπλα, Σαν Κριστόμπαλ Ντε Λας Κάσας) και θερμότερες, τροπικές καιρικές συνθήκες καθώς κατεβαίνετε στο επίπεδο της θάλασσας (Πουέρτο Βαγιάρτα, Ακαπούλκο, Κανκούν).

Κατά μήκος των ακτών του Ειρηνικού και της Καραϊβικής οι χειμερινοί μήνες (Νοέμβριος – Μάιος) είναι ζεστοί και ηλιόλουστοι.

Οι καλοκαιρινοί μήνες (Ιούνιος – Οκτώβριος) είναι πολύ ζεστοί, με αρκετή υγρασία και συχνές τροπικές καταιγίδες και περιστασιακούς τυφώνες.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος είναι ίσως οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθείτε την ενδοχώρα, αφού η περίοδος των βροχών έχει σταματήσει και όλα είναι ακόμα καταπράσινα.

Τιμοκατάλογος εδώ