6 ημέρες Μπενελούξ

0
Price
From€695
Price
From€695
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

20
 Αναχωρήσεις: 25, 30/12
 Κωδικός: 102X4
 
1η μέρα: Αθήνα -Άμστερνταμ – Πλατεία Μουσείων-Βόλενταμ – Φάρμα τυριών

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο «Schiphol» και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη. Ο παραδοσιακός Μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η «Heineken», το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό σε μεγαλοπρέπεια Παλάτι του Βασιλιά, ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Θα κατευθυνθούμε στην Πλατεία των Μουσείων και θα επισκεφθούμε το παλαιότεροαδαμαντοκοπείο της πόλης, το γνωστό οίκο «CosterDiamonds», όπου θα παρακολουθήσουμε όλη τη διαδικασία κοπής και κατεργασίας των διαμαντιών και θα θαυμάσουμε ιστορικά κοσμήματα στην τεράστια συλλογή του. Η μέρα μας συνεχίζεται με εκδρομή στην Ολλανδική ύπαιθρο. Διασχίζοντας απέραντα λιβάδια φτάνουμε στο γνωστό ψαροχώριΒόλενταμ, όπου θα κάνουμε τη βόλτα μας στο λιμανάκι του, δίπλα σε πολύχρωμα καταστήματα λαϊκής τέχνης και παραδοσιακά μπιστρό. Ακολουθεί επίσκεψη σε τοπική Φάρμα τυριών όπου θα γνωρίσουμε τους τρόπους παρασκευής πασίγνωστων τυριών και θα δοκιμάσουμε τις γεύσεις του! Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Διανυκτέρευση.

 

2ημέρα: Άμστερνταμ -«ThisisHolland»

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί επίσκεψη στο εντυπωσιακό «ThisisHolland», δώρο του γραφείου μας. Σε μια μοναδική θεαματικήεμπειρία 5 διαστάσεων και μέσω της εναέριας προοπτικής θα απολαύσουμε την απόλυτη αίσθηση πτήσηςπάνω από τα αξιοθέατα και τα πανέμορφά τοπία της Ολλανδίας.Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε πεζή κατά μήκος των καναλιών με τις όμορφες κατοικίες και να απολαύσετε έναν καφέ ή γεύμα σε κάποιο από τα αμέτρητα καφέ/μπαρ και εστιατόρια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Άμστερνταμ – Μπριζ – Βρυξέλλες

Πρωινό και αναχώρηση για το Βέλγιο.Θα επισκεφθούμετην Μπριζ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα. Θαγνωρίσουμετο πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το διοικητήριο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικήςμε παλαιές υδάτινες οδούςκαι χαμηλές γέφυρες με τα παραδοσιακά σπίτια στις όχθες. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλλες. Στην περιήγησή μας στις όμορφεςπλακόστρωτες γειτονιές θα θαυμάσουμε ιστορικά μνημεία αλλά και σύγχρονα οικοδομήματα: Το Ατόμιουμ- σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών, την πλατεία Grand Sablon με το γοτθικού ρυθμού Ναό της Παναγίας, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το κτίριοBerlaymont που στεγάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ.ά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας.Το απόγευμα μπορείτε να ακολουθήσετε τον αρχηγό σας σε έναν προαιρετικόπερίπατοστην εντυπωσιακή κεντρικήπλατεία Grand Place. Ελεύθερος χρόνος για δείπνο στα εστιατόρια της πόλης.Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε μύδια με τηγανητές πατάτες και αυθεντική βελγική μπίρα!Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Γάνδη – Λιλ

Μετά το πρωινό ακολουθεί εκδρομή στη Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα.Πρώτη μας στάση η ρομαντική Γάνδη με τα υδάτινα κανάλια, τα αυθεντικά μεσαιωνικά κτίρια, τα λιθόστρωτα δρομάκια και τις παραδοσιακές χρωματιστές κατοικίες. Στο ιστορικό της κέντρο θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Διοικητήριο, το γοτθικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον Καθεδρικό Ναό τουΑγίουΒονιφάτη και τη γέφυρα του Αγίου Μιχαήλ με την υπέροχη θέα στο κανάλι και στην προβλήτα του παλιούλιμανιού.Συνεχίζουμε για τη Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη πρωτεύουσα της, τη Λιλ ή «Παρίσι του Βορρά». Ξεκινώντας από την πλακόστρωτη πλατείαCharles de Gaulle, θα δούμε το «Παλιό Χρηματιστήριο», το νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, τα φλαμανδικά σπίτια,επιβλητικά κτίρια αρχιτεκτονικής Haussmann, Art Nouveau και Art Déco και θα καταλήξουμε στο Citadelle. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στις Βρυξέλλες και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Βρυξέλλες -Βαλλωνία- Ντινάν- Λουξεμβούργο(προαιρετικά)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα ή εναλλακτικά ακολουθήστε μας στην προαιρετική εκδρομή μας (κόστος 90€). Θα διασχίσουμε το Βελγικό νότο καιμέσω μιας όμορφης διαδρομής με καταπράσινες αγροτικές περιοχές, ιστορικά πεδία μαχών και γραφικά χωριά θα φτάσουμεστη λιλιπούτεια πόληΝτινάν.Βρίσκεται χτισμένη στις όχθες του  ποταμού Meuseκαι είναι γνωστή για την εντυπωσιακή Ακρόπολη και τον Καθεδρικό Ναό.Συνεχίζουμε για το Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου, τραπεζικό κέντρο της Ευρώπης και έδρα πολλών ευρωπαϊκών οργανισμών. Θα περιηγηθούμε στις πλατείες Place d’Armes και Place Guillaume, θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας, το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, το εκπληκτικό μέγαρο της Φιλαρμονικής,το Παλάτι του Μεγάλου Δούκα, επίσημη κατοικία της βασιλικής οικογένειας και θα θαυμάσουμε τη θέα από το λόφο του Bock (UNESCO). Επιστροφή στις Βρυξέλλες.Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα: Βρυξέλλες-Ρότερνταμ-Χάγη-Ντελφτ- Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τις Ολλανδικές πόλεις Ρότερνταμ, Χάγη και τη μεσαιωνική Ντελφτ. Στο Ρότερνταμ θα γνωρίσουμε την πόλη που φιλοξενεί το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης.Θα περιηγηθούμε ανάμεσα σε εντυπωσιακούς ουρανοξύστες,κτίρια φουτουριστικής αρχιτεκτονικής και τις υπέροχες γέφυρες WillemκαιErasmusπου ενώνoυν το παλιό με το νέο κέντρο του λιμανιού. Συνεχίζουμε για τη Χάγη, την «αριστοκρατική» πόλη, Έδρα Διεθνών Οργανισμών και τουΟλλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο Διεθνές Δικαστήριο γνωστό και ως «Παλάτι της Ειρήνης», τις κομψές επαύλεις και τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίρια που στεγάζουν υπουργεία και πρεσβείες. Τέλος, θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, μια ιστορική πόλη με πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο, γραφικά κανάλια, επιβλητικά κτίριακαι μεγαλοπρεπείς ναούς.Μεταφορά στοαεροδρόμιο του Άμστερνταμ για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Κόστος κατ’ άτομο
ΑναχωρήσειςEarlybookingΔίκλινοΜονόκλινοΠαιδί
25/12695€745€+155€645€
30/12745€795€+215€695€

 

Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα με πτήσεις της KLM
 • 5 διανυκτερεύσειςσε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*(2 ΆμστερνταμLeonardoHotelAmsterdamRembrandtpark 4* ή παρόμοιο, 2 ΒρυξέλλεςNHBrusselsLouise 4*, 1 ΜπριζNHBrugge 4*)
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
 • Δωρεάν επίσκεψη, δώρο του γραφείου μας στο «ThisisHolland»
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 215€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική εκδρομή Λουξεμβούργο -Βαλλωνία -Ντινάντ90€/άτομο
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημείωση:
Στην αναχώρηση25/12 η διανυκτέρευση θα γίνει 2 Άμστερνταμ και 3 Βρυξέλλες

Πτήσεις με KLM:
ΑπόΠροςΏρα αναχώρησηςΏρα ΆφιξηςΑριθμός Πτήσης
ΑθήναΆμστερνταμ06:0008:30KL 1572
ΆμστερνταμΑθήνα20:5501:05KL 1581

 

 Γενικές σημειώσεις:
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι
  κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το checkout.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ΓενικώνΌρων Συμμετοχής.