4 ΜΕΡΕΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

0
Price
From€249
Price
From€249
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

10
10  ΕΩΣ   13/6/22
195ΒΕ19
 
1Η ΗΜΕΡΑ:

Συνάντηση νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, και αναχώρηση για την πανέμορφη Κεφαλονιά. Ενδιάμεση στάση και στην συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πλοίο από το λιμάνι της Κυλλήνης για το γραφικό λιμάνι του Πόρου. Άφιξη στο γραφικό Αργοστόλι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.   Χρόνος  ελεύθερος  για  περπατήσετε  και   να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση το πρωί για το γύρο της Κεφαλονιάς. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης , την όμορφη κωμόπολη της Σάμης με το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγ.Ευφημίας. Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού  βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της Άσσου  με το ενετικό κάστρο  και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Επίσκεψη στο Ενετικό κάστρο του Αγίου Γεωργίου, το μοναστήρι του Αγ.Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού-προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα τοπικά κρασιά (Ρομπόλα) .Συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του δήμου  Λειβαθούς με στάση στο πιο γραφικό χωριό  Κουρκουμελάτα.  Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πιο τουριστικό χωριό της Κεφαλονιάς, την πανέμορφη Σκάλα,  επιστροφή στο Αργοστόλι.

4Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος για να αγοράσετε τα αναμνηστικά σας από την όμορφη Κεφαλονιά, και να επισκεφθείτε για μια τελευταία βόλτα, το Λιθόστρωτο , στην συνέχεια  αναχώρηση  για  να  επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο  Καταβόθρες . Ακολουθεί μια όμορφη διαδρομή στην Λάσση  με τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού. Θα κάνουμε μια ενδιάμεση στάση για φαγητό  και καταλήγουμε στον Πόρο, όπου αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά με  την  επιβίβαση  μας  στο  πλοίο  και πορεία   επιστροφής   για την Αθήνα  με  ενδιάμεσες  στάσεις.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ       249 €

3Ο ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ                   190 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                        61 €                                

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές , εκδρομές , περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν.
  • ΕισιτήριαF/ από και προς Κεφαλονιά.
  • Τρεις διανυκτερεύσεις με πρωινό, στο ξενοδοχείο

Apollon Palace hotel KefaloniaσταΜεταξάτα.

  • Κεφαλλονίτης αρχηγός – ξεναγός.Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  Ο  ΦΟΡΟΣ  ΔΙΑΜΟΝΗΣ  1,50 €  ΑΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΟ  ΑΝΑ  ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ