4 ΜΕΡΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ

0
Price
From€198
Price
From€198
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:  23/12/21,    30/12/21, 06/01/22
195XE8
ΓΕΦΥΡΙ  ΚΟΚΟΡΗ  – ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ  –  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ –  ΧΑΡΑΔΡΑ  ΒΙΚΟΥ – ΑΡΙΣΤΗ –   ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ –  ΚΟΝΙΤΣΑ -ΛΙΜΝΗ  ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ  –  ΝΗΣΑΚΙ
 
1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 07:45 από ΑΘΗΝΑ με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με μικρές ενδιάμεσες στάσεις,  λίγο πριν φθάσουμε στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ θα συναντήσουμε και θα επισκεφθούμε το γνωστό ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα κέρινα ομοιώματα. Αμέσως μετά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο<<PALLADIO>>   στο κέντρο της πόλης, ξεκούραση. Δείπνο προαιρετικά,  διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό  μια πολύ  ενδιαφέρουσα  διαδρομή  από  το  ιστορικό  ΚΑΛΠΑΚΙ,   μας  οδηγεί  στη γραφική  Αρίστη, ένα όμορφο κεφαλοχώρι που απέχει 48 χλμ από τα Ιωάννινα. Βρίσκεται στο δρόμο για το ΠΑΠΙΓΚΟ, λίγο πριν από το εντυπωσιακό μοναστήρι της Παναγίας της Σπηλιώτισσας, που είναι χτισμένο στην άκρη του βράχου μιας σπηλιάς ακριβώς πάνω από το ποτάμι και τη γέφυρα στον ποταμό Βοϊδομάτη. Στην κεντρική πλατεία του χωριού μπορούμε να  απολαύσουμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα  παραδοσιακά καφενεία και να θαυμάσουμε την επιβλητική εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με το πανύψηλο καμπαναριό της. Αμέσως  μετά  θα  επισκεφθούμε  την ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΤΗΣ  ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ  και  τη  γραφική  κωμόπολη της  ΚΟΝΙΤΣΑΣ.Επιστροφή  στα  ΙΩΑΝΝΙΝΑ  και  τη  λίμνη  ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ,  όπου με  τουριστικό  πλοιάριο (έξοδα  ατομικά) θα  φθάσουμε  στο  γραφικό  νησάκι, που φιλοξενεί  και  το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ  ΑΛΗ ΠΑΣΑ. Χρόνος  ελεύθερος για  περιπάτους, επισκέψεις. Εορταστικό δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό  και  επίσκεψη  στο  κεντρικό  Ζαγόρι, με  τα  πανέμορφα τοπία. Η  διαδρομή  μας  από τις  ΚΑΡΥΕΣ, ανεβαίνει  και  περνά  από  το  ΓΕΦΥΡΙ  ΤΟΥ  ΚΟΚΟΡΗ  και  μας  οδηγεί  στο  κεφαλοχώρι της περιοχής,  το  ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ,  σχετική  παραμονή  και  συνεχίζουμε για το γραφικό  ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ, ενώ σε γραφικό ταβερνάκι  του χωριού  θα έχουμε ένα  ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή  στα  Ιωάννινα,  περίπατοι  γνωριμίας  με  την  πόλη, δείπνο προαιρετικά,  διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό  και  ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, καθώς η καταπράσινη διαδρομή μας οδηγεί στο ΜΕΤΣΟΒΟ. Επίσκεψη και  αναχώρηση  για  Αθήνα  μέσω  ΙΟΝΙΑΣ  και  ΟΛΥΜΠΙΑΣ   ΟΔΟΥ με  ενδιάμεσες  στάσεις, άφιξη  το  βράδυ.

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ 214€

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ  198 €

 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ       50€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές, περιηγήσεις με  σύγχρονο  κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή  (3) διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο  PALLADIO  3*,  στην πόλη   των Ιωαννίνων.
  • Τρία πρωινά.Εορταστικόδείπνο,  24&  31/12/21,    δείπνο  7/1/22
  • Γεύμα σε παραδοσιακήταβέρνα  στο Μονοδένδρι,  25/12/21,  1/1/22 &8/1/22.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.  &  Φόροι   διαμονής.

==========================================================================

  • Υ.Γ. ΤΑ   ΔΕΙΠΝΑ  24  &  31/12/21 ΘΑ  ΕΙΝΑΙ  ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ,  ΕΦΟΣΟΝ  ΤΟ  ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ  ΟΙ 

       ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ  ΤΑ   ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ  ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ.

*ΓΙΑ  ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ  27.11.21, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ  ΕΚΠΤΩΣΗ  ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ  2ΚΛΙΝΟΥ  10€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ.

===================================================================================