4 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑ – ΘΑΣΟΣ

0
Price
From€179
Price
From€179
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4
10  ΕΩΣ  13/6/22
195ΒΕ12
 
1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, για  τον  γραφικό  οικισμό  του  ΠΑΛΑΙΟΥ  ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,  με  τη  μοναδική  θέα  στη  θάλασσα  του Θερμαϊκού  και  την  πόλη  της  Θεσσαλονίκης. Γεύμα  προαιρετικά  και  συνεχίζουμε  μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό  και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος  σταθμός   ο  ΛΙΜΕΝΑΣ  και  συνεχίζουμε  για  το  γύρο  του  νησιού,  ΣΚΑΛΑ  –  ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για  να  φθάσουμε και  να  επισκεφθούμε  τη  ΜΟΝΗ  ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ.  Η διαδρομή μας ακολούθως από  τη  ΧΡΥΣΗ  ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην  παραλία  της  ΧΡΥΣΗΣ  ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι  και  γεύμα  προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο ferry boat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στην  ΙΕΡΑ  ΜΟΝΗ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ,  που  βρίσκεται  στη βόρεια πλευρά του κατάφυτου όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 753 μ.. Είναι ένας από τους δύο ιερούς χώρους της Ανατολικής Μακεδονίας, που συνεχίζει και σήμερα να αποτελεί πόλο έλξης πλήθους πιστών, που έρχονται να προσκυνήσουν την “αχειροποίητο εικόνα της Θεοτόκου” και να ηρεμήσουν μέσα στο γαλήνιο περιβάλλον της. Παραμονή –  προσκύνημα  και  συνεχίζουμε  για  την  επίσκεψη  μας   στο Σπήλαιο πηγών Αγγίτη,  που είναι το μεγαλύτερο ποτάμιο σπήλαιο του κόσμου,  με μήκος 11 χιλιόμετρα και βρίσκεται στην Προσοτσάνη του νομού Δράμας. Η ιδιαιτερότητα του είναι  ότι στο δάπεδό του κυλάει ο ποταμός Αγγίτης. Ο πλούσιος διάκοσμός του περιλαμβάνει τεράστιους σταλακτίτες. Το σπήλαιο είναι επισκέψιμο σε μήκος 500 μέτρων ενώ συνολικά εκτείνεται σε μήκος άνω των 10 χιλιομέτρων. Το  μεσημέρι  καταλήγουμε  στην  πόλη  της ΔΡΑΜΑΣ. Χρόνος  ελεύθερος  στο  χώρο  του  Δημοτικού  κήπου  και  την  Πλατεία  Ελευθερίας,  για  περιπάτους  και  γεύμα  προαιρετικά. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας  την  ΚΑΒΑΛΑ,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή ευχάριστη  παράκαμψη,  στην  παραλία   των  ΝΕΩΝ  ΠΟΡΩΝ,  όπου θα  έχουμε και  γεύμα  προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ       179 €

3Ο ΑΤΟΜΟ   ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  ΣΕ  3ΚΛΙΝΟ                   155 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                                       60 €                                

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3*   της  ΚΑΒΑΛΑΣ.
  • Τρία  πρωινά σε  μπουφέ  &  τρία  δείπνα. 
  • Εισιτήρια πλοίου για τη ΘΑΣΟ.
  • Αρχηγός – συνοδός. Φόρος   διαμονής.  Φ.Π.Α.