3 ΗΜΕΡΕΣ ΛΑΚΩΝΙΚΗ & ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ

0
Τιμή
Από€135
Τιμή
Από€135
Oνοματεπώνυμο*
Email*
Tο μήνυμά σας*
* Η υποβολή αίτησης σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

44
4  ΕΩΣ  6/1/20
Κωδικός: 195E21
           
1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 08:00 για ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, στάση και συνεχίζουμε για ΜΥΣΤΡΑ. Επίσκεψη της ερειπωμένης ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που ήταν κτισμένη στην πλαγιά του ΤΑΫΓΕΤΟΥ. Θα δούμε την Βυζαντινή εκκλησία της ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ και το κάστρο του ΒΙΛΑΡΔΟΥΙΝΟΥ που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου. Γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ στάση, προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς  και  καταλήγουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο  μας, δείπνο, διαν/ ση.

2Η ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και επίσκεψη στο μοναδικής ομορφιάς ΣΠΗΛΑΙΟ του ΔΥΡΟΥ, μια σπάνια εμπειρία σε ένα ταξίδι 1.600 μ. σε έναν υπόγειο ποταμό. Λίγο  αργότερα  θα  γνωρίσουμε την ΑΡΕΟΠΟΛΗ, διατηρητέο οικισμό με την «ιδιαίτερη γοητεία» του μανιάτικου τοπίου, με μια μοναδική αρχιτεκτονική, με σπιτάκια που μοιάζουν με μικρά φρούρια  και  αμέσως μετά προσπερνάμε  τον γραφικό οικισμό του ΛΙΜΕΝΙ στη Μεσσηνιακή Μάνη  με  τον  ιστορικό πύργο  του  Μαυρομιχάλη, για  να  φθάσουμε  στο  ΝΕΟ  ΟΙΤΥΛΟ, μικρή στάση και  καταλήγουμε  στο  ΓΥΘΕΙΟ,  τελευταίο  σημαντικό  σταθμό  της  σημερινής  μας  διαδρομής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  το  απόγευμα,  δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ,  τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή κατά άτομο
 
Σε 2κλινο 135
3ο άτομο έως 12 ετών 120
Επιβάρυνση 1κλινου 40

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές περιηγήσεις, με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο   OASIS  3*, στη  Σκάλα  Λακωνίας.
  • Δύο πρωινά & δύο δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος   διαμονής.