3 ημέρες KAΣΤΟΡΙΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ

0
Price
From€165
Price
From€165
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

73
ΑΝΑΧΩΡΗΣH: 25 MAΡΤΙΟΥ 2022
ΚΩΔΙΚΟΣ: 195A6
1Η HΜΕΡΑ:

Αναχώρηση στις 07:45 από ΑΘΗΝΑ, μικρή στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Aκολούθως μέσω Λαμίας -Δομοκού – Καρδίτσας – Τρικάλων, φθάνουμε στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. Στάση, γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. ‘Aφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη με τα αμφιθεατρικά κτισμένα αρχοντικά της και τα γνωστά γουναράδικα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ: 

Πρωινό και επίσκεψη στο ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό – Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας <ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ>. Αμέσως μετά με μικρή στάση στην πόλη της Φλώρινας, ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή από το Πισοδέρι, με το ομώνυμο χιονοδρομικό, θα φθάσουμε στη γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ και το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ, στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ, περπατώντας στην πλωτή γέφυρα. Επιστροφή στην Καστοριά, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3Η HΜΕΡΑ:

Πρωινό, επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες της λίμνης και αμέσως μετά στο ΛΗΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ, που βρίσκεται στη θέση ΝΗΣΙ, 8 χιλιόμετρα από την πόλη. Πορεία επιστροφής για ΑΘΗΝΑ, μέσω ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΔΟΜΟΚΟΥ – ΛΑΜΙΑΣ, με μικρή ενδιάμεση στάση σε ΚΑΦΕ της Ε.Ο., θα καταλήξουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ (κατ’ άτομο)
σε ΔίκλινοΕπιβάρυνση Μονόκλινου
δωματίου
Τρίτο άτομο
έως 12 ετών
165€+ 50€145€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕUROPA 4* στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ.
  • Ημιδιατροφή, 2 πρωινά και 2 δείπνα.
  • Αρχηγός – συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.