3 ημέρες Ολυμπία

0
Τιμή
Από€138
Τιμή
Από€138
Oνοματεπώνυμο*
Email*
Tο μήνυμά σας*
* Η υποβολή αίτησης σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

27
Αναχώρηση 4/1/19
Κωδικός 195ΧΕ16
 
1Η ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση 07:45 από ΑΘΗΝΑ,  ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση  και  συνεχίζουμε  για  ΚΑΨΙΑ,  επίσκεψη  του  ομώνυμου   σπηλαίου,  που  ξεχωρίζει για την ομορφιά και την ιστορία του,  με  τον πλούσιο  εσωτερικό  φυσικό  διάκοσμο,  από πολύχρωμους σταλαγμίτες και σταλακτίτες που  εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη.  Αμέσως  μετά  από  τα  ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ, φθάνουμε  στη ΛΑΜΠΕΙΑ (ΔΙΒΡΗ), ορεινό και καταπράσινο χωριό του νομού Ηλείας σε υψόμετρο 800 μέτρων,  στάση,  γεύμα  προαιρετικά.  Λίγο  αργότερα  μια  πολύ  όμορφη διαδρομή  με  ‘’ φόντο’’ το εντυπωσιακό δρυόδασος της ΦΟΛΟΗΣ,  μας  οδηγεί  στην  ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ:.

Μετά  το  πρωινό  θα   φθάσουμε στις Βάσσες της αρχαίας Φιγαλείας, όπου σε υψόμετρο 1130 μέτρων στέκει αγέρωχος και αειθαλής ο ναός του Επικούριου Απόλλωνα. Εμπνευστής και κατασκευαστής του ναού θεωρείται ο Ικτίνος, μέγας αρχιτέκτονας της αρχαιότητας, που μαζί με τον Καλλικράτη σχεδίασε τον Παρθενώνα. Το  στολίδι  αυτό  της αρχιτεκτονικής  θα  γνωρίσουμε  σήμερα, που  ήταν και το πρώτο από τα θαυμαστά μνημεία της Ελλάδας, το οποίο αναγνωρίστηκε από την UNESCO ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, το 1986. Αμέσως μετά θα  γευματίσουμε  προαιρετικά  σε  ταβέρνα  στην  περιοχή  της  Ανδρίτσαινας. Επιστροφή  στο  ξενοδοχείο  μας,  χρόνος  ελεύθερος,  δείπνο,  διαν/ση.

 

3Η HMEΡA:

Πρωινό  και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της  Αρχαίας Ολυμπίας,  με  τα κτίσματα που οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ως τόπους λατρείας, άθλησης, συνεδρίων κ.α. Μπορούμε επίσης να επισκεφθούμε  το μουσείο και να δούμε από κοντά αρχαία εκθέματα με πιο σημαντικά, τον Ερμή του Πραξιτέλους, ένα από τα πιο ονομαστά αρχαία αγάλματα, την Νίκη του Παιωνίου, ένα από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής πλαστικής και τον γλυπτό διάκοσμο του Ναού του Διός, ένα από τα ωραιότερα σύνολα που σώζονται από την αρχαία ελληνική τέχνη.  Αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ,  με  την  καταπράσινη  διαδρομή μας να  περνά  από  τα  ΛΑΓΚΑΔΙΑ και  να  φθάνει  στην ορεινή  ΒΥΤΙΝΑ, όπου  θα  έχουμε  στάση  και  γεύμα προαιρετικά.  Με  την  τελευταία  μας  στάση  στο  ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ,  φθάνουμε  το  βράδυ  στην  Αθήνα.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ  2ΚΛΙΝΑ  ΔΩΜΑΤΙΑ   138 €

ΤΡΙΤΟ  ΑΤΟΜΟ  ΕΩΣ  12  ΕΤΩΝ  120 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  30 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Διαμονή (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο OLYMPIA PALACE 4* στην AΡΧΑΙΑ  ΟΛΥΜΠΙΑ.
  • Ημιδιατροφή, 2 πρωινά  &  2  δείπνα.
  • Αρχηγός συνοδός.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόρος διαμονής.